Volg ons

Ontdek de mogelijkheden van maatwerk meubels - samen vinden we de perfecte oplossing

Mogelijkheden

Bij Exact Maatwerk Interieur maken wij allerlei soorten meubels, van keukens tot kledingkasten, garderobekasten, badkamermeubels, dressoirs en roomdividers. Elk meubelstuk dat wij maken is exact op maat gemaakt, van vloer tot plafond en van muur tot muur. Dit betekent dat wij in staat zijn om elk denkbaar ontwerp te realiseren en te voldoen aan de specifieke eisen en wensen van onze klanten.

Onze werkwijze is erop gericht om samen met onze klanten de perfecte oplossing te vinden voor hun interieuruitdagingen. We denken actief mee en bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies past bij de smaak en stijl van de klant. Bij Exact Maatwerk Interieur is vrijwel alles mogelijk, dankzij onze flexibele aanpak en onze toewijding om een uniek en hoogwaardig product af te leveren.

 
Hoe gaan wij te werk?

Bij Exact Maatwerk Interieur vinden we het belangrijk om onze klanten volledig te betrekken bij het proces van het ontwerpen en maken van hun meubels. Daarom beginnen we altijd met een oriëntatiegesprek, waarin we de wensen en eisen van de klant bespreken en een eventuele prijsindicatie geven. Op basis hiervan maken we een gedetailleerde offerte, die we gezamenlijk kunnen bespreken en aanpassen totdat deze volledig naar wens is.

Om de klant een beter beeld te geven van hoe het eindresultaat eruit zal zien, maken we altijd een 3D-tekening. Hierdoor kan de klant het ontwerp vanuit alle hoeken bekijken en eventuele wijzigingen aanbrengen voordat de productie begint.

Als de klant akkoord gaat met het ontwerp, komen we de meubels op locatie inmeten, zodat we precies weten welke afmetingen de meubels moeten hebben. Vervolgens maken we een definitieve tekening ter goedkeuring voordat we beginnen met de productie in onze werkplaats.

Tot slot komen we de meubels bij de klant op locatie monteren, zodat we zeker weten dat alles perfect past en is zoals afgesproken. Bij Exact Maatwerk Interieur staat kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop, en ons proces is erop gericht om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat.

Met deze leveranciers en bedrijven werken wij o.a. samen:

• Iboma Lopik b.v.

• Leeuwerik plaat

• Krikhaar interiors

• Bouwlinq b.v.

• Renovation Plus

links

© 2024 Exactmaatwerkinterieur.nl | All RIghts Reserved